Bu sayfayı yazdır
Perşembe, 20 Mayıs 2021 15:38

Epic Games - 20 Mayıs Ücretsiz Oyunu Hangisi? Öne çıkarılmış

Yazan
Ögeyi değerlendirin
(0 oy)

Epic Games efsane kampanyalar ve ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. 20 Mayıs 2021 tarihinde Epic Games yeni bir ücretsiz oyun daha piyasa sundu. 419 TL'lik bu oyunu indirmek için geç kalmayın.

BU OYUN HAKKINDA

NBA 2K21, dünyaca bilinen ve çok satan NBA 2K serisinin en yeni oyunudur. Sınıfının en iyisi oynanış, rekabetçi ve topluluk çevrimiçi özellikleri ve derin, çeşitli oyun modları üzerine yapılan heyecan verici geliştirmeler ile NBA 2K21, Everything is Game konsepti ile NBA basketbolu ve kültürünün tüm yönlerini benzersiz bir şekilde yaşamanızı sağlıyor.
Yeni, eski ve takıma geri dönen sporcular, NBA 2K21'de çeşitli basketbol deneyimleri sunan şu heyecan verici oyun modlarını bulacaktır:

HİÇ OLMADIĞI KADAR GERÇEK

Görsel sunum, oyuncu Yapay Zekası, oyun modları ve daha birçok özellikte yapılan gelişmelerle NBA 2K21, en özgün ve gerçekçi basketbol oyunu deneyimi olarak sınırları zorlamaya devam ediyor. Kalabalığın enerjisini, NBA karşılaşmasının yoğunluğunu ve günümüz oyunları arasındaki en sürükleyici spor oyununun eğlencesini hissedin.

SEÇKİN OYNANIŞ

Gelişmiş Pro Stick'i kullanarak ellerinizdeki topla eşsiz kontrolün tadını çıkarın. Yeni bir hassasiyet ve beceri seviyesi için sıçrayarak şut atmayı ve turnikeyi hedefleyin. Daha etkili top hakimiyeti ile yeni ve özel top sürme hareketlerinin kilidini açın.

SİZİN G.O.A.T TAKIMINIZ

MyTEAM'de en yeni NBA yıldızlarından ve efsanevi oyunculardan oluşan en iyi koleksiyonunuzu yaratın ve tüm dünyadaki diğer azılı koleksiyoncularla rekabet edin. 2K21 için yeni olan sınırlı süreli Sezonlar, siz yeni ve geri dönen MyTEAM modlarını tamamladıkça benzersiz ödüller sunar.

YENİ MyCAREER HİKAYESİ

Yepyeni ve sinematik MyCAREER deneyiminde, lise balosundan resmi lisanslı on kolej programından birine ve büyük liglere yükselin. Sahada büyük hamleler, sahanın dışında ise daha büyük hamleler yaparak MyPLAYER'ınızı zirveye taşıyın ve bu heyecan verici ve dramatik yolculukta kendinizi gösterin.

YENİ MAHALLE MEKANI

1'er, 3'er ve 5'er kişilik olarak rekabet ederken güneşin tadını çıkarın. 2K21'deki yeni Mahalle, oyununuzu yepyeni görsellere ve düzene sahip sahile götürüyor. Park'ta yeteneklerinizi ve stilinizi gösterin, Pro-Am'de takım oluşturun ve dinamik olarak güncellenen 2K Mücadele Etkinliklerinde ödüller kazanın.

TÜM YENİ KIYAFETLER VE MÜZİKLER

En sevdiğiniz giyim, aksesuar ve ayakkabı markalarına ait yepyeni kıyafet ve ayakkabılarla baştan aşağı tam bir sporcu gibi görünün. Dünyanın dört bir yanından en yeni büyük sanatçıların ve keşfedilmeyi bekleyen çığır açan müzisyenlere yer veren dinamik 2K21 müzik deneyimini yaşarken top sektirin.

USA BASKETBALL

USA Basketball'un şampiyonluk mirasını yeniden yaşayın. Klasik takımlarla sahaya çıkın, eski yıldızların yer aldığı MyTEAM kartlarını toplayın ve MyPLAYER donanımı ile gururunuzu sergileyin.

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

MİNİMUM:
    • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit or Windows 10 64-bit
    • İşlemci: Intel® Core™ i3-2100 @ 3.10 GHz / AMD FX-4100 @ 3.60 GHz or better
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GT 450 1GB / ATI® Radeon™ HD 7770 1GB or better
    • DirectX: Sürüm 11
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 110 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: Directx 9.0x
    • İlave Notlar: Dual-analog Gamepad recommended. Initial installation requires one-time internet connection for Steam authentication; software installations required (included with the game) include DirectX and Visual C++ Redistributable 2012. In order to play NBA 2K21 on PC, you need a processor capable of supporting SSE 4.2 and AVX.
ÖNERİLEN:
    • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit or Windows 10 64-bit
    • İşlemci: Intel® Core™ i5-4430 @ 3 GHz / AMD FX-8370 @ 3.4 GHz or better
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 770 2GB / ATI® Radeon™ R9 270 2GB or better
    • DirectX: Sürüm 11
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 110 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: Directx 9.0c
    • İlave Notlar: Dual-analog Gamepad recommended. Initial installation requires one-time internet connection for Steam authentication; software installations required (included with the game) include DirectX and Visual C++ Redistributable 2012. In order to play NBA 2K21 on PC, you need a processor capable of supporting SSE 4.2 and AVX 

 AÇIKLAMA KAYNAK: steam store

 

27 MAYIS 2021 tarihine kadar erişime açık olan bu oyunu indirmek isterseniz.

ÜCRETSİZ OYUN

HAFTALIK ÜCRETSİZ OYUN
Kasa Açıldı: NBA 2K21'u 27 Mayıs'a kadar ÜCRETSİZ al!
 

BU İNDİRİMİ KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

MeoGamingTR - Oyun Haberleri

Okunma 2573 kez
MeoGamingTR

Son ekleyen MeoGamingTR