MeoGamingTR Forum

Teknolojide Son Kullanıcının Kalesi!
  1. MeoGamingTR
  2. Şerlok! Bilinen Anketçi
  3. SDL Trados Studio İndir
  4. Salı, 27 Temmuz 2021
  5.  E-posta abonesi olun
SDL Trados Studio Profesyonel
çevirmenler için program
https://i.imgur.com/WLCj5Rw.png


30 yılı aşkın süredir çeviri profesyonelleri ve proje yöneticileri için kritik özelliklerin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi ile SDL Trados Studio, çeviri otomasyon çözümleri endüstrisinde standart belirleyen platform haline geldi.

SDL Trados Studio , yeni nesil çeviri teknolojileridir!

Yenilikçi upLIFT teknolojisi - çeviri belleğinin dil kaynaklarının mümkün olan en kapsamlı şekilde kullanılması:

+ Anında güncellenen AutoSuggest sözlüğü, kelimeler ve ifadeler düzeyinde bağlama uygun daha da fazla ipucu sunar;
+ yanlış eşleşmeler için otomatik çeviri seçenekleri.

Uyarlanabilir makine çevirisi- MT'nin otomatik olarak ayarlanan mekanizması. SDL Language Cloud makine çevirisi platformu tarafından çevrilen post-edit segmentlerinin sonuçlarına göre stil, içerik ve terminolojiye göre özelleştirme yapılır. Çeviri sürecini büyük ölçüde basitleştiren
birçok önemli ek işlev . Örneğin, paragraf sonu karakteriyle ayrılmış bölümleri birleştirme yeteneği ve Asya dilleri için Otomatik Öneri sözlükleri desteği ve çok daha fazlası.

SDL MultiTerm terminoloji yönetim sistemi, en yüksek kaliteyi ve en doğru eşleşmeleri sağlamak için gelişmiş bir modern arayüz ve iyileştirilmiş terminoloji tanıma içerir.

Geliştirilmiş proje yönetimi yetenekleri: doğrudan güncellenen SDL Studio web arayüzünden veya mobil uygulama aracılığıyla projeler oluşturun, görevler atayın, durumu izleyin.
Sürüm Uyumluluğu
SDL Trados Studio satın alma, önceki sürümlerle tamamen uyumludur - SDL Trados Studio 2017, 2015, 2014, 2011, 2009. SDL Studio 2019, TTX, ITD dosyalarını, iki dilli Word dosyalarını ve SDL Trados'un önceki sürümlerinin çeviri belleklerini açacaktır. Studio 2019, açık endüstri standartlarını destekler: çeviri bellekleri için TMX, terim tabanları için TBX ve çeviri dosyaları için XLIFF.

SDL Trados çözümleri, Çeviri Belleği teknolojisine ve Terminoloji Yönetimine dayanmaktadır. Çeviri bellekleri oluşturmanıza, çevrilmiş materyalleri yeniden kullanmanıza, şirket içinde üslup ve terminolojinin tekdüzeliğini sağlamanıza ve büyük miktarda bilgiyi standartlaştırmanıza olanak tanır. SDLTrados hack sistemi aslında Microsoft Windows tarafından desteklenen herhangi bir dil kombinasyonuyla çalışır. Bu diller arasında Doğu Avrupa ve Asya dilleri, Arapça ve İbranice gibi çift yönlü diller, Hintçe ve Gujarati gibi Hint dilleri yer almaktadır. trados programını satın alın.

SDL Trados Studio 2021 profesyoneli , daha hızlı tercüme etmenize, projeleri daha kolay yönetmenize ve terminoloji aracılığıyla kaliteyi artırmanıza yardımcı olacak yenilikler getirecek. Tamamen dönüştürülmüş bir Makine Çevirisi deneyimi de dahil olmak üzere devrim niteliğindeki teknolojisinin tam kontrolü sizde.

Makine çevirisindeki (MT) en son yeniliğin hızını deneyimleyin. AdaptiveMT, kullanıcılar düzenleme yaptıktan sonra gerçek zamanlı olarak sürekli öğrenir ve gelişir; stilinize, içeriğinize ve terminolojinize özel MT çıktısı sunar.

En güvenilir varlığınızdan daha fazlasını alın. upLIFT teknolojisi, TM eşleşmeniz olmasa bile yeni segmentleri daha hızlı çevirebilmenizi sağlar. upLIFT ayrıca bulanık eşleşmeleri onarmak için kendi kaynaklarınızı akıllıca kullanacak!

Studio Professional 2021, filtreleme ve segment birleştirme üzerinde daha fazla kontrol de dahil olmak üzere çalışma şeklinizi optimize etmenize yardımcı olacak bir dizi iyileştirme getirecek. Ayrıca CAT araçları için bir ilk olan AutoÖner, Asya dillerini destekleyecektir.

İndirme linkleri:

Kaynak 1 - Part 1
Kaynak 1 - Part 2
Rar şifresi: softoroom


Alternatif Link 2:
Kaynak 2 - Part 1
Kaynak 2 - Part 2
rar şifresi: softoroom
Bu iletiyi değerlendirin:
Yorum
Henüz bir yorum yapılmamış.